След яйцата и доматите, протестиращите днес решиха да замерят Министерския

...
 След яйцата и доматите, протестиращите днес решиха да замерят Министерския
Коментари Харесай

Протестът: Летят жълти стотинки и червена боя

 

След яйцата и доматите, протестиращите през днешния ден взеха решение да замерят Министерския съвет с жълти стотинки. Искали по този метод да платят за оставката на Борисов, тъй като той нищо не правел без пари. Стотинките се раздават персонално от юрист Хаджигенов. Той пък даде своя версия за какво паричките влизат в приложимост. Били пристигнали от Дубай, от джоба на обвинения предприемач Васил Божков.

Тези, които не получиха стоманени пари, бяха снабдени с алена багра, с цел да цапат Триъгълника на властта. Съвсем закономерно, нямаше доста мераклии да го вършат под погледите на служителите на реда.

В 25-ия ден на митинга с искане за оставки на държавното управление и на основния прокурор три основни кръстовища в столицата остават блокирани от стачкуващи, предава БНР. Хората обаче са доста по-малко, обикалят още веднъж с колелета, пият бира и се събират по групички. Най-много се разисква има ли блокади по пътищата до българското и гръцкото море. Един застана до микрофона и стартира да изяснява по какъв начин не може да преживее, че след Цар Борис Трети сме доживели Борисов 3.  

Освен Орлов мост и бул. „ Цар Освободител “ при постройката на президентската администрация е затворено и кръстовището на Ректората на Софийския университет.

На една от палатките пред постройката на Министерския съвет с надпис „ Граждански парламент “ се събират подписите с искане за оставка на държавното управление.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР